Risskov Møbelsnedkeri lancerer ny serie.

Vores vision og tanke med RM 17 Dining Table, er at lige præcis denne serie skræddersyes specifikt til vores kunder og de behov og ønsker de har til kvalitet og design – både hvad angår form, træsort  og materiale.

Nedenstående er pris eksempler på et udvalg af borde

 

Ø 120 cm  i massiv eg sæbebeh. udtræk til 2 plader inkl. 2 plader 120 x 50 cm i mdf vejl. udsalgspris 23.250,- kr.

 

200 x 90 cm i massiv eg sæbebeh. inklusiv 2 stk. indstiksplader 45 x 90 cm i mdf vejl. udsalgspris 27.180,- kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

RM 13 Dining Table

 

Risskov Møbelsnedkeri lancerede i 2013 en serie borde, der rummer alle grundelementerne for moderne møbelklassikere: De bedste materialer, gedigent håndværk og et tidløst design.

RM13 | DINING TABLE | EXTENDED | BLACK er en ny version i serien, lidt bredere og lidt længere. Kan udvides i alt 90 cm med to indstiksplader.

 

Pladen (inkl. indstiksplader) er højkomprimeret MDF plade med sort, supermat og ekstra ridsefast FENIX NTM laminat, baseret på nano-teknologi. Overfladen er silkeblød, og det er svært at se aftryk efter berøring. Understellet er sæbebehandlet eg med tværstivere fremstillet af børstet stål. Bordet har plads til 8/12 personer.

Mål: L1900 x B900 x H740 mm + indstiksplader 2 stk. 900 x 450 mm

Vejl. pris kr. 23.600,-

Bordet fås hos udvalgte møbelforretninger. Se under Forhandlere.


 

Der er ofte et misforhold mellem de klassiske spiseborde og de boliger, de skal fungere i. Risskov Møbelsnedkeri har udviklet et spisebord, der har plads til 6 personer, og det enkle design af benene gør at alle typer stole kan være omkring bordet – både den klassiske spisestuestol og en ny high-end trendstol. RM13 DINING TABLE fås hos udvalgte forhandlere.

Vejl. pris fra kr. 17.490,-

Bordet fås hos udvalgte møbelforretninger. Se under Forhandlere.

RM13 | DINING TABLE

Bordet ses her i sæbebehandlet eg med overflade i hvid, gennemfarvet laminat og massiv kantliste i eg. Fås også i andre træsorter både massiv eller finér – samt linoleum. Tværstivere kan bestilles i messing, stål eller lakeret i valgfri farve. Mål: L1800 x B800 x H740 mm og L2000 x B900 x H740 mm.

Et hav af muligheder

Vi kan lave alle typer spiseborde. Herunder viser vi blot et lille udsnit. Går du rundt med en idé om, hvordan dit skal se ud – men mangler nogen der kan gøre idéerne til virkelighed, så ring til og lad os give et bud.